Ajánlók, visszajelzések

A CSOPORTFOGLALKOZÁSOKRÓL…

Számomra nagy felismerèseket,s vàltozàsokat hozott a Meseteràpia Zsuzsával. Megengedő Teret,Elfogadást,s olyan kapcsolódást Önmagamhoz,ès a Nőiessègemhez,amit még soha nem tapasztaltam. Női Közösség Igazi Ereje,ràlàtàsunk a jelenlegi helyzetünkre,s annak vezetett,de saját èlmènyből való ràlàtàsa-s megoldása. Hálás vagyok nagyon, köszönöm szépen! (E.)

Nekem ezek a gondolatok, érzések jöttek elsőnek: biztonság, varázslat, kíváncsiság magam felé, rejtett ajtók felfedezése és nyitottság és az elkötelezett női csoport hihetetlen megtartó ereje (T.)

Nekem minden alkalom felismeréseket adott egy-egy, engem aktuálisan foglalkoztató élethelyzetre. A foglalkozások izgalmas felépítése, a mesék sokszínű megközelítése különleges élménnyé varázsolta ezeket a péntek estéket. Zsuzsa csoportvezetői attitűdje-kedvessége, elfogadása, őszintesége és egyenessége-pedig megteremtette azt az intimitást a csoportban,amit ritkán tapasztaltam eddig. Szívből ajànlom mindenkinek: annak is, aki az önismeret útját màr járja, és annak is, aki most ismerkedik önmagával a meséken keresztül. (Cs.)

Engem megerősített női mivoltomban. Önbizalmat adott, hogy jó az út, amin járok. Nem vagyok egyedül a küzdelmeimben. Zsuzsa olyan kreatív, biztonságos teret hozott létre, amiben bátran lehetett lenni, örülni, sírni nevetni, alkotni, táncolni. Nagy csoda egy ilyen közegben közösen belenézni a mesék és egymás tükrén keresztül a saját kis világunkba. Köszönöm, Zsuzsa!

A KREATÍV ÍRÁSRÓL…

Kedd esténként különös utazás veszi kezdetét Csobival, amikor mi, hárman, az érettségit éppen befejező diák, a fiatal anyuka és én, a nyugdíjas tanárnő felolvassuk az írásainkat. Miközben együtt végiggondoljuk az elhangzottakat, egyszerre találjuk magunkat nagyon különböző és mégis nagyon ismerős világokban. Közelítünk  egymás felé és barátkozunk saját hangunkkal. Játszik velünk a kétféle szerep, az alkotóé és az olvasóé, játszunk a szövegekkel íróként és befogadóként. Támogatjuk egymást és értelmezzük önmagunkat. Bármi is legyen a feladat, a végén biztosan ugyanarra az ösvényre vezet az út: saját, nem is sejtett mélységeink felé. Vagyis, a kreatív írás kurzus valójában a mesterségbeli tudással ismerkedés mellett  közösségépítés és önismereti terápia is. (N.)

AZ EGYÉNI FOLYAMATOKRÓL…

A PRÓBATÉT – MEGÍROM A MESÉDET ELNEVEZÉSŰ PROGRAMRÓL…